Ervaar het zelf


Kom zelf ervaren wat jouw voeten over jou zeggen. In een consult, een workshop of in een cursus wanneer je zelf voeten wilt leren lezen.


Consult

In een persoonlijk consult word je aan de hand van de vorm en stand van jouw tenen verteld wat daaruit gelezen kan worden. Je kunt me bellen of mailen voor een afspraak. Bij een consult op afstand stuur je een foto van jouw voeten, die ik dan analyseer. Een verslag wordt in een mp-3 bestand naar je gemaild. Wil je een schriftelijk verslag dan kan dat uiteraard ook .

 

De foto moet gemaakt worden zoals dit voorbeeld aangeeft en terwijl de persoon op een stoel zit (zie voorbeeld hieronder)


Een consult duurt ongeveer 45-60 minuten en kost € 50,00. Dit is inclusief een mondeling verslag in mp-3 format. Voor een geschreven verslag komt daar € 60,00 bij. Dit wordt niet vergoed door verzekeraars.

Workshop en lezing

Een workshop is een introductie tot het Voetenlezen. In de workshop krijg je informatie over een aantal standen en vormen van tenen en de betekenis daarvan. Natuurlijk gaan we ook bij elkaar kijken wat de voeten je al kunnen vertellen. Een workshop duur ongeveer 3 uur.

Voor informatie over het aanvragen van een workshop of lezing kun je mij mailen of bellen. Ik werk met zowel kleinere als grotere groepen. De prijs voor een workshop is € 25,00 per persoon bij minimaal 5 personen. 

Een lezing kan ook georganiseerd worden. De prijs daarvan wordt in overleg vastgesteld.

Dit wordt niet vergoed door verzekeraars.

Cursus "Gecertificeerd Karakteranalist"

Deze cursus bestaat uit 4 dagdelen, waarvan 2 hele dagen of 4 keer een dagdeel.  Je leert dan de begrippen en vaardigheden van het Voeten lezen. Dit houdt in dat je álle vormen en standen van de tenen leert kennen en interpreteren.  Uiteraard krijg je een uitgebreide syllabus. De kosten van deze twee cursusdagen zijn €275,00. 

 

Wil je je daarna nog verder verdiepen in het tenenlezen, dan wordt je in 4 volgende dagdelen geleerd hoe je een analyse goed moet schrijven en hoe je een mondelinge analyse kunt geven. Je krijgt hier ook huiswerk voor mee.

Na het volgen van deze gehele cursus ben je in staat om (na oefenen uiteraard) zelf de bij anderen de tenen te lezen en goede consulten te geven. 

De kosten van dit twee deel verdieping zijn € 200,00.

 

Deze cursus wordt niet vergoed door verzekeraars.

 

De eerst volgende cursus wordt gegeven van op  op aanvraag en in overleg.

 

Maximaal aantal deelnemers is 5 personen.

De cursussen worden gehouden  aan de Spinozalaan 1V in Voorburg.

Voor meer informatie kun je mij mailen of bellen. 


Ervaringen van deelnemers aan de cursus

"Wow, ik had geen idee hoe concreet toepasbaar deze cursus kan zijn in het coachen van mensen. Ik zie nu nieuwe persoonlijke kenmerken die ik op de juiste wijze kan benoemen. Het waren hele persoonlijke dagen"

(Reinder)

 

"Verrassend en de cursus werd steeds indrukwekkender omdat ik meer en meer kan zien van een persoon via zijn/haar voeten. Ik heb ook mezelf ook weer een spiegel voorgehouden"

(Esther)

 

 

In augustus 2016 heb ik bij mevr. Aarten de eerste cursus tenenlezen gedaan. Het waren interessante en leerrijke dagen. De cursus was door mevr. Aarten zorgvuldig voorbereid. Er waren verschillende 'case studies' en goed leermateriaal. Er was ruim de tijd voor observaties aan elkaar en zichzelf. De discussies hierbij werden door mevr. Aarten telkens goed gestructureerd en binnen de persoonlijke 'pijngrens' gehouden. Ook de objectieve en niet 'zweverige' omgang met de materie vond ik een verademing aangezien er op dit gebied erg veel aangeboden wordt. Tenslotte wil ik ook nog vermelden dat we me z'n allen erg veel plezier gehad hebben. Het was fijn dat er ook gelachen mocht worden! Hartelijk dank aan mevr. Aarten! 

(Caro) 

 

 

In 2016 heb ik de cursus elementair tenen lezen gevolgd bij Marjolein Aarten. Zij wist op heldere en duidelijke wijze de lesstof over te brengen. Naast het theoretische gedeelte is er ook veel aandacht voor de praktijk. Ik heb veel geleerd, ook over mezelf door het bestuderen van mijn eigen tenen. Marjolein straalt liefde voor het vak uit en weet dat goed over te brengen!

 (Therese)

 

Bijzondere, boeiende en gezellige cursus! Marjolein maakt het niet zweverig, ze legt helder uit hoe te interpreteren. Fascinerend dat tenen niet alleen iemands aard weerspiegelen, maar ook de persoon van dit moment! En alles krijg je duidelijk op papier!

(Nel)