Enkele ervaringen


"Verbazingwekkend dat Marjolein mij kan beschrijven door naar mijn voeten te kijken! Ik was gewoon nieuwsgierig, maar het consult ging veel dieper dan ik dacht. Mijn voeten houden Marjolein niet voor de gek; ze gaf me concrete feedback waar ik mee aan de slag kan." 


Reinder (Business consultant, 41)Ik was voor reflextherapie bij Marjolein in behandeling en vooraf nam zij een foto van mijn voeten en na afloop weer. De verschillen kun je hieronder zien. Mensen geloven vaak niet dat mijn voeten zo konden veranderen, maar het is echt zo. De reflextherapie heeft mij veel geholpen en dat is tot uitdrukking gekomen in mijn voeten!

M. 


Ik heb Marjolein leren kennen tijdens een leergang waaraan we beiden deelnamen. Dat was een meerdaagse cursus, met overnachtingen. Tijdens het diner vertelde Marjolein over haar werk als therapeute, o.a haar specialisatie als voetenlezer. Ze wist er zeer boeiend over te vertellen, en tijdens de borrel later die avond vroeg ik haar of ze mijn voeten zou willen lezen. De andere cursisten keken geboeid toe, en binnen no time had iedereen zijn schoenen en sokken uit. Het bleek dat eenieder onder de indruk was van wat Marjolein aan de hand van je voeten over jou als persoon in de fase waarin je zit, wist te vertellen. Het bleek een leerzame avond.

 

Rob de Vos, ondernemer in concepten en her-positioneringen


Marjolein is mijn medecursist op de cursus persoonlijk excelleren. Ik vond haar al sowieso een bijzondere vrouw, maar toen ze tijdens een diner uitgebreid vertelde over haar specialisatie als voetenlezeres was mijn interesse gewekt om naar haar verhaal te gaan luisteren. Ze was zo gepassioneerd door haar beroep en ze kon het zo boeiend vertellen dat ik mijn hele aandacht daar op kon richten. Ze wist me door haar betoog zo nieuwsgierig te maken dat ik geen oog meer had voor andere dingen. De nieuwsgierigheid kwam voor een deel doordat ik zelf problemen had met kalknagels op diverse tenen op mijn beide voeten. Ik had in de afgelopen jaren veel geld uitgegeven aan pedicure behandelingen en andere middeltjes die totaal niet hebben geholpen.

Ze heeft naar mijn voeten gekeken en ze vertelde me direct dat mijn probleem van een andere aard was dan enkel de fysieke ongemak. Ik had inderdaad te maken met issues in mijn familie die kennelijk te maken hadden met de kalknagels. Gelukkig was ik na al die jaren in de fase beland dat de issues richting een oplossing liepen en je zult het niet geloven dat mijn kalknagels ruim een maand later (bij de volgende cursus dagensessie) fors aan het herstellen waren. Als ik er nu naar kijk zie ik mijn nagels verder opknappen en ik zie bijna niets meer van hetgene wat mij in de laatste jaren grote parten heeft gespeeld.  En dat allemaal voor een nuchtere en sceptische man die ik ben.

Ik zeg Marjolein in top!   

  

Vriendelijke groet,

 Georgi


Ich bin sehr positiv überrascht, was die Füße erzählen können.

Zunächst war ich sehr skeptisch. Ich konnte mir nicht vorstellen, das meine Füße meinen Charakter und meine Eigenschaften bildlich darstellen.

Nachdem Marjolein mir ein paar grundsätzliche Erläuterungen gegeben hatte, ging es los.

Ich konnte es anfangs nicht glauben, aber es stimmte komplett was sie über mich erzählte. Dabei konnte sie viele Dinge nicht wissen.

Ich finde diese Methode hervorragend, um Personen einschätzen und helfen zu können.

Vielen Dank.

Markus


Wat begon als een vooral ontspannen en humoristisch intermezzo tijdens een borrel, bleek even later toch ook een behoorlijk serieuze aangelegenheid te zijn. Toen de sokken uit gingen, bleek dat er onverwacht veel te zeggen valt over tenen..... Heel bijzonder dat Marjolein in staat bleek om 'spot-on' te analyseren wat mijn persoonlijkheid karakteriseert. En ook welke belemmeringen er worden ervaren. En dit alles op een vooral integere en respectvolle wijze door Marjolein verwoord. Kortom, het was een zeer interessante ervaring die op een bijzondere manier kan bijdragen aan je eigen persoonlijke inzicht. 

Astrid Derksen