Wie ik ben


 Ik ben Marjolein Aarten-Willemse, getrouwd en moeder van vier (volwassen) kinderen.

Sinds 1998 heb ik een praktijk in Voorburg voor kinderen en volwassenen met leer- en/of gedrag- en/of motorische problemen. In die hoedanigheid zag ik al vele jaren allerlei verschillende voeten voorbij komen. 

Door het lezen van het eerste boek van Imre en Margriet over het Tenenlezen ben ik al snel ervan overtuigd geraakt dat deze methode erg veel inzicht kan geven in de persoonlijkheid van iemand, kan helpen  bij de opvoeding, in relaties enz. 

Eind 2011 ben ik begonnen met intensief oefenen van het lezen van de voeten, heb alle cursussen en verdiepingsdagen gevolgd en heb op 26 mei 2013 de opleiding tot cursusleider bij Fudare afgerond. 

Ik combineer het analyseren van de voeten nu ook in mijn praktijk en merk dat, zowel ik als de cliënt, gebaad is bij deze extra informatie. 

Mijn interesse ligt, naast het lezen van (volwassen) voeten, ook bij het analyseren van babyvoetjes/teentjes, waardoor je de ouders een prachtig handvat kan aanreiken voor de opvoeding van hun kindje.

Ik ga me dus nu inzetten om deze prachtige methode verder te verspreiden d.m.v. workshops (over “volwassen” voeten en ook specifiek over babyvoetjes) en de cursus Elementair Tenenlezen.


 

 

Mijn opleidingen:

1998: bij The Institute fot Neuro-Physiological Pshychology in Chester, UK, de opleiding tot 

         Neuro-Ontwikkelings therapeute afgerond

2001: diploma MKB bij LOI

2011: diploma Psychopathologie bij BivT

2010-2013: opleiding EMDR therapeute bij BivT afgerond

2011-2013: opleidingen tot Erkend Voetenlezer en cursusleider bij Fudare afgerond

2015: vernieuwde MKB diploma bij Instituut E.E.N. gehaald

2018: Opleiding tot Auditieve Integratie Trainer afgerond